Nieuw! Kinderkookworkshop in Utrecht

Onze kinderkookworkshops in april en mei beloven een onvergetelijke ervaring te worden, waarbij kinderen niet alleen nieuwe culinaire vaardigheden leren, maar ook plezier hebben in de keuken. Bij Kookfeestje draait het tijdens de workshopdagen voor kids helemaal om het inspireren van jonge koks van alle leeftijden! We laten hen graag op een speelse manier kennismaken met koken.

Check hier gauw alle workshops die momenteel beschikbaar zijn!

Sushi workshop

Voor kids van 12 – 18 jaar.
Ontdek de kunst van het maken van perfecte sushi’s en leer ze rollen tijdens onze workshop speciaal voor tieners. Leer de fijne kneepjes van het rollen en presenteren van heerlijke sushi met verse ingrediënten. Je stelt je eigen sushi’s samen zodat je natuurlijk ook lekker kunt proeven wat je hebt gemaakt.

Monster hamburgers

Voor kids van 8 – 12 jaar.
Maak je eigen monsterlijke hamburgers met onze leuke en interactieve workshop. Perfect voor kinderen die dol zijn op hamburgers en graag hun eigen creaties willen maken. Het eindresultaat? Een monsterlijk lekkere hamburger die je natuurlijk direct oppeuzelt!

High tea meidenmiddag

Voor kids van 8 – 13 jaar. Misschien kom je wel samen met je moeder, oma of tante, dat kan ook!
Laat je innerlijke theeleut los en geniet van een heerlijke high tea met onze speciale kookworkshop. Leer hoe je verschillende zoete en hartige lekkernijen kunt maken om te delen met vrienden en familie. Ook dekken we samen de tafel in High-tea style en nemen we uitgebreid de tijd om al het lekkers te proeven natuurlijk.

Dierenkoekjes versieren

Voor kids van 4 – 8 jaar.
Kinderen kunnen hun creativiteit de vrije loop laten en schattige dierenkoekjes versieren tijdens deze leuke en smakelijke workshop. Je krijgt de koekjes in een doosje mee naar huis zodat je aan iedereen het resultaat kunt laten zien!

Workshops boeken?

Klik op de titel van de verschillende workshops en je wordt naar de pagina geleid waar je meer informatie kunt vinden over de workshops! Hier lees je wat de kosten zijn en op welke datums en tijden de workshops beschikbaar zijn.

Cupcakes versieren

Voor kids van 4 – 7 jaar.
Laat de jongste chefs in huis zich uitleven met onze workshop cupcakes versieren. Met kleurrijke glazuur, fondant en leuke toppings kunnen ze hun eigen meesterwerken maken. Bijvoorbeeld je lievelingsdier of een stoere auto.

Choco loco Kookfeestje

Voor kids van 8 – 12 jaar.
Duik in de wereld van chocolade met onze Choco Loco workshop. Kinderen leren hoe ze heerlijke chocoladegerechten kunnen maken en decoreren. Denk aan chocoladelollies en allerlei ander lekkers. Het snoepgoed mag mee naar huis, maar we weten dat het héél moeilijk is om alles te bewaren..

Choco loco bonbon workshop

Voor tieners van 12 – 17 jaar.
Voor de oudere chocoladeliefhebbers bieden we een bonbonworkshop aan waarbij ze leren hoe ze hun eigen verrukkelijke bonbons kunnen maken. Dit is een uitdagende workshop, dus echt leuk voor tieners die al wel eens wat bakken of koken!

Fruitcake workshop

Voor kids vanaf 8 jaar met begeleiding van 1 ouder, òf je bent 16 jaar of ouder.
De fruitcakes zijn helemaal HOT. En dat snappen wij wel. Overheerlijke cake-bodem met een vulling naar keuze. Bijvoorbeeld vanille of chocolade. En dan de prachtige decoratie met fruit. Voor deze workshop kies je je eigen vulling en topping, en doe je ook zelf de boodschappen!

Mommy chocolate giftbox

Voor kids vanaf 8 jaar, met of zonder hun moeder.
Dit is nou echt een leuk en origineel moederdag cadeau! Tijdens deze workshop maak je namelijk een heerlijke doos vol met chocolade. Speciaal voor mama. Je kunt alleen komen en de doos chocolade de volgende dag op moederdag cadeau doen, of je komt gezellig samen en maakt er alvast een heerlijke middag van.
Pssstt.. Je mag natuurlijk ook zelf komen en zo’n lekkere doos voor alleen jezelf maken!

Zo, dat zijn er een hoop he!? Kun je wel kiezen?
Het leuke van al deze workshops is dat ze aangepast zijn en worden naar het niveau van de kids. Vandaar dat we ook werken met de verschillende leefstijdscategorieën. Lijkt het je leuk om er bij te zijn? Klik dan op de titels van de tekst en schaf je tickets aan.

Liever een andere keer aan de slag of een kinderkookfeestje organiseren bij jou thuis? Check onze website en volg onze socials om op de hoogte te blijven!

Veel kookplezier! 

Plaats een reactie


Volg ons online