Zakelijk

Ook voor zakelijke bijeenkomsten is Kookfeestje in te schakelen. Wij helpen je graag bij het organiseren van een leuk team-uitje, een personeelsborrel, zakelijke evenementen en meer.

We hebben ervaring met het hosten en organiseren van allerlei verschillende evenementen en gelegenheden. Met onze ervaring en kennis kunnen wij jullie dus vast en zeker van dienst zijn.

Hieronder kun je alvast wat ideeën opdoen voor jouw zakelijke aanvraag, maar voor een persoonlijk advies op maat komen we natuurlijk het liefst persoonlijk met je in contact. Voel je dus vrij om een offerte op te vragen en de mogelijkheden met ons te bespreken!

Zakelijke events

Je organiseert een zakelijk evenement en wilt hier natuurlijk graag wat te eten bij serveren! We hebben op verschillende manieren op diverse events gestaan, dus denken graag met je mee. Wil je je gasten een kleine kookworkshop aanbieden? Dat kan zeker!

Maar we helpen je ook graag bij de catering, en meer. Onlangs hebben we een bedrijf mogen bijstaan in het ontzorgen van de ouders op hun evenement. De 250 kids die mee kwamen naar het event werden bij ons onder gebracht voor het versieren van heerlijke koekjes, terwijl de ouders naar een seminar luisterden aan de andere kant van de zaal.

Maar wil je liever koken met volwassenen? Dat kan ook zeker. We staan geregeld sushi te rollen op evenementen òf we maken een lekkere zoete hap.
Ook delen we met liefde huisgemaakte soep uit, of een lekker broodje.

Je leest het al, we zijn van bijna alle markten thuis, en sparren graag met je. Een Kookfeestje op maat voor jullie!

Team uitje

Het is jouw beurt om het jaarlijkse team-uitje te organiseren en je wilt graag samen koken. Dan ben je bij ons aan het juiste adres! We komen graag naar jullie toe, om met zijn allen heerlijke gerechten te kokkerelen. Het thema bespreken we van tevoren met elkaar, en we houden rekening met speciale wensen. Zo staat er voor iedereen wat lekkers op tafel.

Koken is naast veel gezelligheid ook een goede teambuilding activiteit. Want vertrouw er maar eens op dat je collega er iets lekkers van maakt!

Personeelsborrel of diner

Wil je eens wat anders dan een ge-eikte bruine fruitschaal tijdens de borrel? Bel ons dan vooral, want wij maken heerlijke grazing tables, borrelplanken en warme happen voor je klaar. Daar draaien wij onze hand niet voor om!

Jij kiest of je de borrelhappen gezamenlijk wilt bereiden als kleine activiteit, of dat je je laat ontzorgen en alles aan ons over laat. Wij vinden beiden leuk, en zorgen er hoe dan ook dat er super lekkere hapjes op tafel staan.

Volg ons online