Tieners

Vanaf de brugklas en ouder is er natuurlijk allang geen sprake meer van een ‘kinderfeestje’, maar wordt vaak de verjaardag wel uitbundig gevierd. En hoe leuk is het om dat te doen met een Kookfeestje!? We vinden het fijn om ook de tiener zelf te spreken, zodat we weten wat zijn of haar wensen zijn en wat ze lekker vinden natuurlijk. Er wordt lekker thuis gekookt, en er zullen originele nieuwe gerechten, maar ook zeker klassiekers op tafel staan!

High tea 

Scones, sandwiches, verse soep, petit fours & chocolade bonbons.. Loopt het water je al in de mond? Tijdens een High tea kookfeestje worden de echte klassiekers bereid, maar hopen we je ook te mogen verrassen met nieuwe gerechten. De kinderen maken in tweetallen heerlijke hapjes voor bij de (ijs)thee. Echt een typisch meiden-feestje, zeer geschikt voor àlle leeftijden! 

Betoverende tapas

Ben je op zoek naar een maaltijdvullend Kookfeestje? Kies dan voor de betoverende tapas! Met zijn allen maken we heerlijke Spaanse tapas, maar ook kleine Italiaanse gerechtjes en zelfs Hollandse happen. We zijn ruim 2 uur zoet met het maken van al dit lekkers. De tieners peuzelen het zelfgemaakte lekkers op, en er zal meer dan genoeg zijn. Aan avond-eten hoef je niet meer te denken. Iedereen zal zich verbazen over de kleurrijke tafel vol betoverende tapas! 

Aziatisch koken 

De Aziatische keuken mag natuurlijk niet ontbreken in dit rijtje. Als je wilt leren sushi rollen, dan ben je met dit thema aan het juiste adres. Of misschien vind je sushi niet zo lekker, en kies je voor andere diverse gerechten uit de veelzijdige Aziatische keuken. Leer je liever gyoza maken bijvoorbeeld? Of de welbekende babi pangang, tom ka kai of gevulde bao buns? Dat bepaal je zelf, leuk! 

Choco loco

Ja, hier hoeven we natuurlijk niet veel woorden aan vuil te maken! Tijdens ons choco loco Kookfeestje krijg je een kleine bonbonworkshop en maak je de mooiste en lekkerste chocoladegerechten. Naast bonbons kies je bijvoorbeeld voor overheerlijke chocoladecake, chocolate chip cookies of truffels. Mmm, het water loopt ons al in de mond.. 

Dinner party 

Een echt 3, 4 of 5 gangen diner bereiden met je vrienden en vriendinnen. Alsof jullie een restaurant runnen, da’s toch gaaf? Voor een dinner party overleggen we van tevoren goed welke gerechten er gemaakt gaan worden tijdens jouw Kookfeestje. Wij doen de voorbereidingen, zodat jullie lekker kunnen koken. Je kiest wat luxere gerechtjes, want dat past natuurlijk bij een fancy dinner party. 

Wereldreis 

Misschien heb je wel grote plannen om op wereldreis te gaan later! Extra lekker om dan alvast te proeven met dit thema feestje. Tijdens het Wereldreis kookfeestje maak je namelijk gerechten van over de hele wereld. Europese, Midden-Oosterse en Aziatische gerechten worden er gemaakt. En we vergeten het dessertje natuurlijk niet. Zo kan iedereen lekker mee smullen, er zit altijd wel wat bij wat jij lust. 

Pizza party 

Pizza Mario is in the house en hij wil koken! Dus hup, met zijn allen de keuken in en aan de kokkerel. We maken overheerlijke pizza’s. Zelf het deeg maken en kneden, saus kruiden èn de toppings kiezen en snijden. Dat kunnen jullie wel. Daarnaast maken we andere Italiaanse specialiteiten zoals salade caprese en bruschetta. Eet je mee? 

Sweet 16 

Amerikaanse streetfood, hapjes & meer. Dàt kun je verwachten tijdens jouw Sweet 16 kookfeestje! Hoe leuk om samen met je vriendinnen mini hamburgers, taco’s of een hele dessert tafel te kokkerellen? Bij Kookfeestje kan het! We brainstormen graag samen met de tiener voor het beste resultaat. Wat vind je lekker? Denk er maar alvast over na, dan maken we er samen een spetterend knalfeest van! 

Included

Een workshop met de prijs per persoon zoals hierboven omschreven is inclusief:

 • offerte op maat
 • telefonische intake
 • complete materialenlijst van tevoren opgestuurd
 • ingrediënten van goede kwaliteit
 • op maat gemaakte recepturen
 • achteraf recepturen in je mailbox
 • 1.5 tot 2.5 uur persoonlijke begeleiding van een ervaren consulente bij jou thuis 

Wat kun je verwachten?

 • gezellig kookfeestje met begeleiding
 • zorgeloos genieten, weinig werk aan de voorbereidingen
 • maaltijdvullend resultaat (m.u.v. high tea & choco loco)
 • originele recepturen, speciaal voor jullie samengesteld
 • er wordt rekening gehouden met dieetwensen en allergieën

Add on

Je kunt de workshop uitbreiden met extra items (prijs op aanvraag bij offerte) zoals:

 • tafelzeil ter bescherming van werkplek
 • wegwerp schalen voor het serveren van de gerechten
 • wegwerp servies
 • decoratiematerialen
 • meeneemboxen voor leftovers (of voor zoetigheden, bonbons)
 • geselecteerde thee (high tea)
 • schortjes om te huren
 • koksmutsen om mee naar huis te nemen

Tarieven

Thema’sPrijs per persoon
High tea€28,-
Betoverende tapas€37,-
Aziatisch koken€37,-
Choco loco€28,-
Dinner party€40,-
Wereldreis€35,-
Pizza party€30,-
Sweet 16€37,-
Voor alle thema’s zijn er minimaal acht deelnemers vereist. De prijzen zijn exclusief reiskosten vanuit Utrecht.

Volg ons online