Over ons

Samen met Kookfeestje kies je voor een culinair feest! Kookfeestje is in te passen in allerlei verschillende vormen. Want naast kinderfeestjes en partijtjes hosten we ook kookworkshops voor volwassenen, op de zaak, en geven we kookles op school.

Met onze volle aandacht genieten wij van heerlijk eten, en dat is te zien tijdens onze Kookfeestjes. We stralen deze passie uit, èn weten het over te brengen. Het is dan ook onze missie om zo veel mogelijk mensen, jong en oud, kennis te laten maken met lekker eten èn de lol van koken. 

Oprichting

Kookfeestje is in 2020 opgericht door eigenaresse Annyck Kroes. Zij is zo lang ze zich kan herinneren dol op koken! En het is voor haar dan ook ontzettend logisch geweest om hier haar dagelijkse werk van te maken.

Vòòr 2020 stond Annyck regelmatig in de keuken om allerlei lekkers te koken, voor zichzelf en voor anderen. En zo is gekscherend het idee ontstaan. Want na de zoveelste ‘Je zou hier geld voor moeten vragen’-opmerking wist ze het zeker. Hier mag ik wat mee gaan doen!  En zo geschiedde.

Kookfeestje bestond niet direct in haar huidige vorm. Zo is Annyck begonnen met een blog en het delen van recepten op instagram. Niet veel later begon ze met het geven van kookworkshops. In het begin kleinschalig, maar al gauw zat de groei er in. En inmiddels is Kookfeestje uitgegroeid tot een fulltime onderneming waarbij gemiddeld 4 workshops per week worden verzorgd voor gemiddeld 10 personen.

Annyck doet het werk nu niet meer alleen, en krijgt hele fijne hulp van mensen met minstens evenveel passie voor lekker eten en drinken als zij.

Kookfeestje heeft een ruim netwerk van koks en kookconsulenten door het hele land, waar ze graag mee samenwerkt. Deze koks worden ingeschakeld om workshops te hosten, dus het kan maarzo zijn dat niet Annyck maar een andere fantastische kok bij je komt koken op locatie. 

Daarnaast werkt ze achter de schermen samen met professionals die haar helpen bij administratieve werkzaamheden, websitebeheer, advertenties en meer.

Kookfeestje

Kookfeestje is uniek in haar soort. We geven Kookfeestjes op maat en denken heel graag met je mee. Zo kijken we samen naar de mogelijkheden en ontzorgen we jou het liefst volledig! We begrijpen echter dat niet ieder budget hiervoor toereikend genoeg is en bieden ook opties aan voor de wat kleinere portemonnee. We vinden ten slotte dat iedereen mag leren koken en dragen daar graag ons steentje aan bij!

Wat wij anders doen dan anderen is dat we goed kijken naar de groepen en hun kookniveau. Zo slagen we er altijd in om het uitdagend te maken, maar niet tè. De lat ligt hoog, en zo ook ons niveau. En daar zijn we trots op!

Reviews

Onze klanten zijn erg te spreken over onze diensten, en daar zijn we natuurlijk erg blij mee! We doen namelijk ons uiterste best om er iedere keer opnieuw een Kookfeestje van te maken. 

Jannette 

“De workshops van Kookfeestje zijn echt een feestje! Zij regelen alles voor de dag zelf, boodschappen, recepten, keuken apparatuur… Ons thema was Italiaans, echt heerlijke gerechten hebben ze voor ons uitgezocht.. Kookfeestje is zeker een aanrader als jij een leuk dagje uit (of thuis) wilt plannen!! 🤗

Dianne

“Onze dochter en haar vriend(inn)en hadden een zeer geslaagd verjaardagsfeest onder de zeer vakkundige leiding van Kookfeestje. Ze hebben samen een heerlijke high tea gemaakt, met bijzondere hapjes waarbij voor elk wat wils was. Met als eindresultaat een prachtig gedekte tafel waaraan iedereen vol trots op zijn eigen prestaties heeft zitten smullen.”

Nieuwsbrief

We zijn ons er van bewust dat we met Kookfeestje nog maar net zijn begonnen, en we kijken dan ook met verlangen uit naar een rooskleurige toekomst! Ons doel is landelijke naamsbekendheid, en hier zullen we de komende tijd dan ook hard voor werken.

Wil jij op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen, evenementen, kookworkshops op inschrijving, acties en meer? Laat dan hieronder je emailadres achter en schrijf je in voor onze nieuwsbrief! 

Volg ons online