Private dinners

Met je familie of kleine groep vrienden heerlijk en zorgeloos genieten van een privé diner aan huis. In goed overleg wordt het diner gepland en komt Kookfeestje jullie graag in de watten leggen. We zijn foodies in hart en nieren, dol op lekker eten en drinken, en vertellen je hier graag alles over.

Een private dinner wordt op maat voor jou en je gezelschap samengesteld. Er zijn ontelbaar veel opties, maar we brengen je hieronder alvast graag op ideeën.

Samenwerking

Om te beginnen bepalen we samen de rolverdeling. Wellicht kies je voor een full-service private dinner, waarbij jij lekker achterover leunt en geniet van al het lekkers. Je mag er op rekenen dat wij het menu samen stellen, servies meebrengen, koken, bedienen, wijnen organiseren en achteraf de vaat doen en opruimen.

Mààr je mag ons natuurlijk ook helpen als je dat leuk vindt! 

Afhankelijk van jouw wensen bespreken we hierin graag samen wat er door jou verzorgd kan worden. Misschien vind je het bijvoorbeeld wel heel erg leuk om de chef te helpen met zijn mise en place in de middag, of regel je juist graag zelf het servies en een mooi gedekte tafel. Natuurlijk is het ook mogelijk om het diner volledig mee te draaien. Dit zien we bijvoorbeeld vaak bij 21-dinners. Daar spelen de ouders van de kersverse 21-jarige meestal een hele belangrijke rol. Zo nemen zij bijvoorbeeld de volledige bediening op zich, maken zij het dessert, of helpen mee in de keuken.

Koken op maat

Een private dinner is zó bijzonder en intiem dat we graag een menu voor jullie op maat samenstellen. Na een intake gesprek bekijken we de mogelijkheden en doen we een menu-voorstel. We houden natuurlijk rekening met dieetwensen en allergieën. En we kijken naar zaken zoals het beschikbare budget, eetgewoonten en wensen, en houden ons eventueel aan een bepaald thema. Je bespreekt met ons hoeveel gangen er gepresenteerd worden en of er tijd is om wat over de gerechten te vertellen aan tafel. Daarnaast koken we graag mee met de seizoenen en houden we dus rekening met welke producten op hun best zijn. 

Prijs op maat 

Een private dinner is te boeken vanaf 75 euro per persoon, volledig afhankelijk van jullie wensen. We vinden het fijn om van tevoren een helder budget te bespreken en zullen altijd eventuele wijzigingen van tevoren kenbaar maken. 

Volg ons online