DIY volwassenen

Doe je het liever zelf? Wij zijn graag je steuntje in de rug. Met onze begeleiding op afstand, brochures, bestellijsten en kant-en-klare oplossingen organiseer jij je eigen Kookfeestje!

Hieronder vind je de opties voor de verschillende pakketten. We sturen je graag per mail onze brochure toe met meer informatie, alle thema’s, en meer.

DIY Prep

Jij doet liever zelf alle voorbereidingen van het kookfeestje. In de mail ontvang je van ons, na het kiezen van je thema, een pakket met instructies en bestellijsten. Je haalt zelf de boodschappen, verzamelt de juist materialen èn zorgt voor de aankleding van de tafel. Op de dag van het kookfeestje komen wij gedurende 2.5 uur ondersteunen op locatie, om het koken in goede banen te leiden.

Je koopt een DIY Prep vanaf 195 euro, afhankelijk van de reiskosten, het aantal personen en het thema.

DIY digital

Lekker zelf aan de slag met ons DIY totaalpakket. Je ontvangt een digitale brochure met hierin alle informatie die nodig is om je eigen Kookfeestje te organiseren. De recepten staan er in, boodschappenlijstjes, materialenlijsten en tips voor het perfecte feestje. Er zijn verschillende thema’s beschikbaar. Denk aan High tea, High wine, tapas of BBQ. De DIY digital is beschikbaar vanaf 30 euro. 

DIY totaalpakket

Een totaal pakket met alle benodigdheden en informatie voor een spetterend Kookfeestje. Je ontvangt onder andere recepten kaarten, een fysieke boodschappenlijst, uitnodigingen en menukaarten voor op tafel. Een DIY totaalpakket ontzorgd op afstand, en is te boeken in verschillende thema’s. De DIY totaalpakketten zijn op dit moment helaas niet beschikbaar. 

DIY duurzaam 

Je bent woonachtig in regio Utrecht en wilt zelf een Kookfeestje organiseren, dat kan! Met ons DIY duurzaam-pakket huur je één van onze thema boxen voor bij jou thuis. We vullen deze box met alle goodies die nodig zijn om een lekker Kookfeestje te organiseren. De volgende dag wordt de box weer bij je opgehaald, op naar de volgende klant. Zo sparen we samen materialen uit, en genieten we met een goed gevoel van een fijn Kookfeestje. De box is momenteel helaas niet te bestellen.

Volg ons online