DIY Kids

Zelf je Kookfeestje organiseren? Dat kan! We bieden diverse pakketten aan waarmee je op afstand je Kookfeestje kan laten slagen. Kies bijvoorbeeld voor een DIY-handleiding of neem een box bij ons af. De rest regel je lekker zelf, op je eigen tijd. Fijn toch?

DIY Prep

Jij doet liever zelf alle voorbereidingen van het kookfeestje. In de mail ontvang je van ons, na het kiezen van je thema, een pakket met instructies en bestellijst. Je haalt zelf de boodschappen, verzameld de juist materialen èn zorgt voor de aankleding van de tafel. Op de dag van het kookfeestje komen wij gedurende 2.5 uur ondersteunen op locatie, om het koken in goede banen te leiden. 

Je koopt een DIY Prep vanaf 175 euro, afhankelijk van de reiskosten en het thema.

DIY digital

Lekker zelf aan de slag met ons DIY totaalpakket. Je ontvangt een digitale brochure met hierin alle informatie die nodig is om je eigen Kookfeestje te organiseren. De recepten staan er in, boodschappenlijstjes, materialenlijsten en tips voor het perfecte feestje. Er zijn verschillende thema’s beschikbaar. Denk aan High tea, tapas of Choco loco. De DIY digital is beschikbaar vanaf 30 euro.

DIY totaalpakket

Een totaal pakket met alle benodigdheden en informatie voor een spetterend Kookfeestje. Je ontvangt onder andere recepten kaarten, een fysieke boodschappenlijst, uitnodigingen en menukaarten voor op tafel. Een DIY totaalpakket ontzorgd op afstand, en is te boeken in verschillende thema’s. De DIY totaalpakketten zijn momenteel niet beschikbaar.

DIY duurzaam 

Je bent woonachtig in regio Utrecht en wilt zelf een Kookfeestje organiseren, dat kan! Met ons DIY duurzaam-pakket huur je één van onze thema boxen voor bij jou thuis. We vullen deze box met alle goodies die nodig zijn om een lekker Kookfeestje te organiseren. De volgende dag wordt de box weer bij je opgehaald, op naar de volgende klant. Zo sparen we samen materialen uit, en genieten we met een goed gevoel van een fijn Kookfeestje. De box is momenteel helaas niet te bestellen.

Volg ons online