Event kok

Kok voor een evenement of versterking in de keuken nodig? 


Wij koken graag met kinderen maar ook met of voor volwassenen. Niets is ons te gek op locaties met improvisatiekeuken of rijdende kookbus. Bij voorkeur koken wij met verse en gezonde producten. Alles is mogelijk, van ontbijt tot diner, vegetarisch, koosjer of halal.

Koken in de KidsCorner

Wij kunnen op elk evenement een kookhoek in de KidsCorner verzorgen. Kinderen vinden het erg leuk om te bakken, snijden en koken en natuurlijk hun zelf gemaakte creaties op te eten. De kinderen vermaken zich uitstekend, leren tegelijkertijd en er wordt goed op ze gelet zodat de ouders even hun handen vrij hebben. De moeilijkheidsgraad van de recepten en kooktechnieken wordt aangepast op de leeftijd van de deelnemers. En, indien gewenst, op het thema van het evenement.

Rollende Keuken

Wij staan jaarlijks op de Amsterdamse Rollende Keukens waar we een kidscorner creëren waar de kinderen zelf mogen koken. En hebben we afgelopen zomer (2014) met de Weight Watchers FoodTruck door heel Nederland getoerd en voor iedereen gekookt met de lekkerste verse ingrediënten.

Kortom…

Geen locatie, thema of groep is ons te gek. Kookfeestje.nl verzorgd leuke, professionele, verse en vooral lekkere gerechten voor jong en oud, groot en klein. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Leuk kookgerei

Bij De kleine Chef koop je online de leukste kookgerei. 
We hebben snijplankjes, kinderschorten, mengkommen, kookboeken, bakvormen, uitsteekvormpjes, werkelijk van alles! Sofie gebruikt veel van de kookspulletjes ook tijdens haar kookfeestjes. Tip: geef samen een cadeauset aan de jarige job!

Super gaaf

Wij hadden een tapasfeest met al mijn vriendinnetjes. Iedereen heeft hard gewerkt; snijden, kneden, wegen, bakken, roeren en strooien. Daarna stond de tafel vol lekkere hapjes die we allemaal zelf hadden gemaakt. De kookstudio is super gaaf en Sofie heel leuk. We kunnen thuis alles nog een keer maken, want Sofie heeft ons de recepten gegeven. We komen nog een keer! - Tsega-Maria (7 jaar)

Pizzafeest!

Ik hou van pizza en mijn kinderfeestje was een pizzafeest! We hebben met Sofie zelf het pizzadeeg gemaakt en verse tomatensaus, lekkere fruitcocktails en alles gesneden. Toen het deeg klaar was, hebben we allemaal onze eigen pizza gemaakt. Dat was erg leuk en heel lekker. Ik weet nu hoe het moet en ga het ook met mijn vader en moeder en broers maken. - Diego (10 jaar)

Neem contact met ons op voor een geweldig kookfeestje info@kookfeestje.nl of +31 (0)6 44 72 26 41