Contact

Wie is de kookjuf? 


Hoi, mijn naam is Sofie! Ik heb altijd een passie gehad voor lekkere, gezonde en mooie ingrediënten. Ik werk graag met jonge koks want dat zijn echt geweldige chefs! Meestal hebben kinderen maar een klein beetje hulp en inspiratie nodig om zich te ontpoppen tot ware kleine chefs. De kinderkookfeestjes zijn creatief en uitdagend voor kinderen. En wat de kookevents betreft, ben ik altijd in voor een uitdaging! Ik bereid me goed voor op de boodschap van de klant en spreek de doelgroep persoonlijk en actief aan. Zo krijg ik ze in beweging en hebben ze een leuke ervaring met het product of ervaring die ik vertegenwoordig. 

Samen met Sjoerd heb ik een webshop; De Kleine Chef waar je de leukste kookgerei kan vinden. En neem ook eens een kijkje op onze facebook-pagina!

Voor vragen of informatie kan je mij mailen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen naar +31 (0)6 44 72 26 41.

Leuk kookgerei

Bij De kleine Chef koop je online de leukste kookgerei. 
We hebben snijplankjes, kinderschorten, mengkommen, kookboeken, bakvormen, uitsteekvormpjes, werkelijk van alles! Sofie gebruikt veel van de kookspulletjes ook tijdens haar kookfeestjes. Tip: geef samen een cadeauset aan de jarige job!

Super gaaf

Wij hadden een tapasfeest met al mijn vriendinnetjes. Iedereen heeft hard gewerkt; snijden, kneden, wegen, bakken, roeren en strooien. Daarna stond de tafel vol lekkere hapjes die we allemaal zelf hadden gemaakt. De kookstudio is super gaaf en Sofie heel leuk. We kunnen thuis alles nog een keer maken, want Sofie heeft ons de recepten gegeven. We komen nog een keer! - Tsega-Maria (7 jaar)

Pizzafeest!

Ik hou van pizza en mijn kinderfeestje was een pizzafeest! We hebben met Sofie zelf het pizzadeeg gemaakt en verse tomatensaus, lekkere fruitcocktails en alles gesneden. Toen het deeg klaar was, hebben we allemaal onze eigen pizza gemaakt. Dat was erg leuk en heel lekker. Ik weet nu hoe het moet en ga het ook met mijn vader en moeder en broers maken. - Diego (10 jaar)

Neem contact met ons op voor een geweldig kookfeestje info@kookfeestje.nl of +31 (0)6 44 72 26 41